Proef de aandacht!

Het Reitdiepvlees bestaat uit rundvlees, varkensvlees en lamsvlees. Vlees afkomstig van onze eigen boerderij. Binnen het assortiment is keuze uit 60 verschillende producten. Onze slager bewerkt het vlees op een vakkundige manier, waarna het vlees vacuüm wordt verpakt. Daarna wordt het vlees diepgevroren door middel van schokvriezen. Dit betekent dat het vlees in korte tijd zo snel mogelijk wordt ingevroren. Hierdoor blijft de kwaliteit van het vlees erg goed.

Onze luxe delen van het Reitdieprund worden na slachten eerst “afgehangen”, ook wel besterven of rijpen genoemd. Na drie weken wordt het vlees verder verwerkt en vacuüm verpakt. Door deze handeling is het vlees super mals gebleven.  Nadat het vlees door de slager is verwerkt slaan wij het op in onze professionele vriescel.

In onze boerderijwinkel ligt het Reitdiepvlees netjes in  in onze etalagevriezers. U kunt hier tijdens winkeltijden uw producten uitkiezen. Heeft u speciale wensen of wilt u een keer vers vlees? laat het ons weten. Er is veel mogelijk.