Wie zijn wij.

Mijn naam is Wridzer Datema. Ik begeleid en geef les aan jongeren die vastgelopen zijn in het onderwijs. Dit werk doe ik sinds 2007 op de Onstaheerd en nog steeds met heel veel plezier. Het is prachtig om jongeren weer zelfvertrouwen te mogen laten ervaren en ze op weg te helpen naar een volgende stap. Lees meer over dit aanbod in “maatwerk zorg & onderwijs”

Naast docent en begeleider ben ik ook boer op de Onstaheerd. Ik zet mij als ondernemer in om juist de verbinding te zoeken tussen de boerderij en haar omgeving. Ik steef ernaar om de Onstaheerd tot een plek te maken die midden in de samenleving staat. Waar je elkaar kan ontmoeten, de boerderij kan beleven en een plek die uitdaagt tot leren.

Mijn naam is Petra Datema. Ik begeleid mensen met autisme. Ik geef uitleg over hoe autisme bij hun werkt en geef handreikingen. Dit aan de hand van de methode van “Geef me de 5” Ik help mensen om meer grip te krijgen op zichzelf en daardoor meer ontspanning te ervaren.

Naast mijn werk als autisme expert ben ik beeldend therapeut. Als praten over je hulpvraag lastig is kan ik je helpen.  Een andere passie zijn mijn paarden. Ik geef paardrijles op de Onstaheerd en ben het aanspreekpunt als het gaat om de Paddock Paradise pension voor de paarden.

Over ons samen.

Wij zijn Petra en Wridzer. Sinds 2008 getrouwd. Samen hebben wij 3 kinderen. Wij vinden het fantastisch om samen op de Onstaheerd te werken en te leven. Dat we van de Onstaheerd een plek mogen maken waar heel veel mensen van genieten geeft ons veel voldoening. En dat doen we niet alleen maar met heel veel mensen samen. Wij heten jullie van harte welkom!