Pensionstalling op de Onstaheerd staat voor het houden van je paard op een zo’n natuurlijk mogelijke manier. De paarden staan dag en nacht buiten en hebben beschikking over een schuilplek met ruime paddock. In de zomer staan de paarden op de wei.

Een deel van de paddock wordt ook gebruikt als rijgelegenheid. Op de paddock hebben de paarden hebben beschikking over kruidenrijk ruwvoer of stro.

Op de Onstaheerd zijn de volgende faciliteiten aanwezig voor ruiters en paarden. Paddock & rijdgelegenheid  (40 * 20), Slowfeeders, schuilgelegenheid, zadelkamer (in ontwikkeling) , poetsplek en instructie-binnenbak (20*15).

De omgeving van onze boerderij bestaat uit het prachtige landschap van het Groninger land. Waar oude meanders kronkelen en natuur weer opnieuw wordt ingericht. De verschillende wierdedorpen zijn verbonden door mooie fiets en wandelpaden. Een buitenrit maken in deze omgeving is dan ook de moeite waard.

De pensionstalling van de Onstaheerd is Volop in ontwikkeling. We willen de huidige faciliteiten verder uitbouwen, met het oog op het natuurlijk houden van de paarden. De stalling blijft kleinschalig. Voor meer informatie neem contact op met Petra.