Pensionstalling op de Onstaheerd staat voor het houden van je paard op een zo’n natuurlijk mogelijke manier. De paarden staan dag en nacht buiten en hebben beschikking over een schuilplek met ruime paddock.

Een deel van de paddock wordt ook gebruikt als rijgelegenheid. De paarden hebben 24 uur per dag beschikking over biologisch kruidenrijk ruwvoer, likstenen en vers water.  In de zomer staan de paarden in de wei.

Op de Onstaheerd zijn de volgende faciliteiten aanwezig voor ruiters en paarden. Paddock & rijdgelegenheid  (30 * 20), Slowfeeders, schuilgelegenheid, zadelkamer, poetsplek en instructie-binnenbak (20*15).

De omgeving van onze boerderij bestaat uit het prachtige landschap van het Groninger land. Waar oude meanders kronkelen en natuur weer opnieuw wordt ingericht. De verschillende wierdedorpen zijn verbonden door mooie fiets en wandelpaden. Een buitenrit maken in deze omgeving is dan ook de moeite waard.

De pensionstalling van de Onstaheerd is Volop in ontwikkeling. We willen de huidige faciliteiten verder uitbouwen, met het oog op het natuurlijk houden van de paarden. De stalling blijft kleinschalig. Er is plek voor 10 pensionklanten. Op dit moment zijn er geen meer plekken vrij. Toch interesse? We werken met een wachtlijst. Voor meer informatie neem contact op met Petra.